Продължете към съдържанието

Антон Волик

Мениджър за България, Infopulse

Тема: Big bank theory: Мобилното банкиране като ускорител на растежа

Антон Волик е Мениджър за България на Infopulse – доверен международен доставчик на дигитални услуги и ИТ консултации от 1991 г. С богат практически опит в ИТ индустрията и 10+ години в моделирането и оптимизирането на бизнес процеси. Антон полага усилия за разширяване на бизнеса в цяла България, подпомага банковите предприятия и финансовите организации да подобрят своите процеси с авангардни технологии.

Infopulse (www.infopulse.com), част от водещата скандинавска компания за дигитални услуги Tietoevry, е международен доставчик на услуги в областта на софтуерната научноизследователска и развойна дейност, управление на приложения, облак и инфраструктура и киберсигурност за МСП и компании от Fortune 100 по целия свят. Основана през 1991 г., компанията има екип от над 2000 професионалисти и е представена в 7 страни в Европа и Америка.

Infopulse ефективно съчетава задълбочени познания в индустрията и технологична експертиза, за да предостави повишена бизнес стойност на своите клиенти. Infopulse предоставя технологични услуги и решения за селското стопанство, финансите, електронната търговия и търговията на дребно, енергетиката и комуналните услуги, здравеопазването и фармацевтичните продукти, производството, високите технологии, телекомуникациите и други индустрии.