Продължете към съдържанието

Даниел Флоу

Ръководител Стратегията за идентификация към отдела „Дигитална идентичност и предотвратяване на измами“, London Stock Exchange Group

Тема: Трансформиране на AML Compliance: Възходът на eID (електронната идентификация)

Даниел Флоу е ръководител на стратегията за идентичност в отдела за цифрова идентичност и измами на LSEG. Той също така е член на борда, съветник и инвеститор, чиято кариера е изградена върху лидерски роли в бързо развиващите се и нововъзникващите технологии. Той е участвал в две успешни рундове за фондонабиране и още няколко рунда за дялово участие.
Като член на екипа на DI&F, той се фокусира върху това, което предстои за цифровата идентичност, особено що се отнася до финансите и други регулирани сегменти. Идентичността е завладяващо пространство и създава несравнима възможност за потребителите и крайните клиенти да имат по-добро преживяване като същевременно създава огромни възможности за растеж за организациите, които ги обслужват.
Даниел е горд съпруг и баща, който нарича Северна Каролина дом. Той е страстен защитник на DEI и активно участва в адаптивни спортни програми.

LSEG е един от водещите световни доставчици на инфраструктура за финансови пазари и предоставя финансови данни, анализи, новини и индексни продукти на повече от 40 000 клиенти в 190 страни.

Ние помагаме на организациите да финансират иновации, да управляват риска и да създават работни места, като си партнираме с клиенти от консултиране през извършване на сделки до набиране на капитал, клиринг и оптимизация.